Lenjerie pe bune Blog

Talie de viespe … in vremea carantinei

AAAAA, fiti atente, fane ale conceptului „talie de viespe”!! Habar nu aveam ca exista asa ceva. Ca si alte tipe, care nu sunt “lucrate” la maxim la sport – sala, dupa o iarna bogata in calorii si 1 luna de stat in carantina, m-am trezit. Dar m-am trezit cu niste pielicele, ca sa nu zic cateva kilograme in plus, care se vad destul de inestetic pe sub un tricou mai mulat. Nu-mi place, bineinteles.

centura-piciorColaceii imi lipseau in carantina asta

Acest lucru nu face altceva decat sa-mi diminueze starea de spirit. Este putin probabil sa fii increzatoare, optimista, fericita, cand nu esti multumita de cum arati. In plus, in zona de sutien, in spate-sub brat, se aduna o bucatica in plus. Ei bine… Orice centura modelatoare as fi purtat, oricat de stramta si inalta ar fi fost, nu acoperea acea particica de 5-6 cm, care se vedea ca un colacel.
Am niste ani de folosire a corsetelor modelatoare, deci pot spune ca am experienta in domeniu, hahaha. Iata ca am gasit ceva fabulous, cel putin pentru mine. Este un corset, cu picior, dintr-un material foarte fin si tehnic, care poate fi purtat si cand este cald afara. Strange uniform toata talia, pana sub sani, iar in partea de lateral, vine cumva si acopera toata zona de sub brat.

Mijloc de viespe, nu altceva

Ce tare!!. Stati putin. Faza cea mai tare este faptul ca acest CORSET MODELATOR CU PICIOR VANESSA, pe care l-am luat de la Magazinul Doamnelor cu 81 de lei, nu se vede pe sub imbracaminte, adica nu are nici un fel de cusatura la terminatii. Practic este invizibil. Si mi-a facut o talie de viespe, nu alta. Mai mult, la o simpla cautare pe net, am descoperit ca sub 81 de lei nu gasesti acest corset. Cu mai mult, da 😊 centura-picior

Senzatia de a doua piele

Mai mult decat hainele pe care le purtam pe strada, lenjeria intima este partea cea mai importanta a unei vestimentatii. Si stiti de ce? Pentru ca este second skin. Noi fetele, doamnele, domnisoarele, oamenii in general, tindem spre un aspect perfect, ingrijit, sau cat mai aproape de idealurile atat de diferite ale fiecaruia dintre noi. Pentru cei care inca nu se pot incadra in anumite tipare fizice, Magazinul Doamnelor vine in ajutor prin produse revolutionare, din domeniul lenjeriei intime. Cu ajutorul corsetelor modelatoare, a dresurilor fine, a multor altor trucuri cu totii ne vom simti bine in pielea noastra.