Lenjerie pe bune Blog

Rosul aduce noroc de Anul Nou!

Rosul aduce noroc de Anul Nou! Este o lege nescrisa. Veti petrece Revelionul la un restaurant, la prieteni, la un concert sau sarbatoriti acasa. In tot cazul ar trebui sa purtati rosu in ajunul Anului Nou. Purtand rosu in noaptea de Anul Nou atrageti norocul! Motivul pentru care oamenii poarta lenjerie rosie este acela ca aduce noroc de Anul Nou. Este garantie si pentru prosperitate in 2020.

poarta-rosu-de-revelionIn magazine, noile lenjerii rosii sunt gata sa fie purtate in ajun de Revelion. Lenjeria trebuie sa fie un cadou de la persoana iubita, prin urmare magazinele afiseaza tot felul de pantaloni, boxeri si sutiene in zilele de pana la 31 decembrie. PONT: A doua zi, ar trebui sa aruncati obiectul, astfel incat in ​​fiecare an veti primi o pereche noua de ciorapi, boxeri sau lenjerie! Ei, poate nu chiar a doua zi, dar merita sa priviti in perspectiva ;-).

Rosu de Revelion, un vechi obicei

In antichitate, oamenii credeau ca rosul indeparteaza fortele rele si energia negativa. In perioada medievala, la miezul noptii, barbatii purtau o bucata de tesatura rosie in zona inghinala. Asta pentru a-si proteja fertilitatea de magia vrajitoarelor. In China, rosul reprezinta succesul si bogatia. In consecinta, in timpul Anului Nou Chinezesc, se ofera mici plicuri rosii cu bani in interiorul lor.

Anul Nou sa aduca noroc tuturor!

Culoarea rosie simbolizeaza sangele si inima. Asa ca, purtand-o, credinta larg raspandita spune ca va proteja iubirea si sanatatea in noul an. Rosul este, de asemenea, o culoare stralucitoare si vie. Asa ca este lesne de inteles legatura sa cu norocul si fericirea.

rosul-aduce-noroc-de-anul-nou Magazinul Doamnelor a pregatit si in acest an o oferta adaptata perioadei Anului Nou. Puteti alege din modelele de lenjerie intima, sau o vesta, un ciorap rosu, de diverse densitati. Va invitam sa va bucurati de culoare si lenjerie intima la magazinul nostru. Nu ar trebui nici sa uitati ca cel mai bine se accesorizeaza noaptea de Revelion cu lenjerie intima modelatoare. Trebuie sa aratati perfect, sa intampinati Noul An in cea mai buna forma.

Acasa, nu trebuie sa va limitati la lenjeria de culoare rosie. Creati propria traditie adaugand o nota personala. Folositi o fata de masa rosie sau decorati casa cu boabe rosii… Fie ca e incaltaminte, imbracaminte, lenjerie, decor, un lucru este clar: Rosul aduce noroc de Anul Nou!

Revelionul sa va aduca noroc, tuturor!