lenjerie magazinul doamnelor

lenjeria preferata

De unde provine lenjeria preferata

Lenjeria preferata isi are locul in cosul dumneavoastra de cumparaturi. Bucurati-va de lucrurile achizitionate de la Magazinul Doamnelor. Lenjeria intima este cel mai apropiat lucru de corpul dumneavoastra. De aceea este important sa aveti certitudinea ca provine de la un magazin verificat si de buna calitate. O alta sursa de incredere, pe care v-o recomandam, este magazinul online burtiere.ro pentru lenjerie modelatoare diversa.

Cum va place…

Lenjeria pentru femei, desi este invizibila la prima vedere, este un element foarte important al tinutei – fiecare femeie poate confirma acest lucru. Lenjeria sexy adauga incredere, cea modelatoare este confortabila pentru zile lungi si active, iar hainele de noapte va permit sa aratati atractiv chiar si noaptea in pat.

Culoarea, un bun psiholog

Culoarea lenjeriei este deosebit de importanta pentru femei. Negrul induce mai presus de toate o eleganta atemporala. Iubitorii seturilor negre sunt foarte senzuali si in acelasi timp misteriosi. Rosul este asociat cu focul, astfel incat se presupune ca fanii lenjeriei rosii au un temperament ridicat si o dispozitie inflacarata. Psihologii spun ca aceasta culoare este aleasa de femeile pasionate. Doamnele care aleg lenjerie in tonuri de bej nu au nimic de ascuns. Sunt increzatoare si curajoase. Femeile care prefera lenjeria alba sunt fara discutie romantice dar deschise la sugestii. Lenjerie albastra simbolizeaza pacea si echilibrul. Culoarea roz a lenjeriei dezvaluie delicatete, feminitate si o fire romantica.