cum-sa-alegem-lenjeria-potrivita
Lenjerie pe bune Blog

Lenjeria intima sa fie practica si estetica

De ce trebuie ca o imbracaminte sa fie practica si estetica? Aparent, studiile arata ca aproximativ 80% dintre femei au o problema cu alegerea lenjeriei potrivite. Daca alegerea este atat de dificila, sa ne gandim daca ar trebui ca lenjeria intima sa fie practica si estetica? Raspunsul la aceasta intrebare este evident si nu este supus niciunei discutii. Cea mai buna imbracaminte este cea care combina ambele caracteristici: practica si estetica. In zilele noastre nu este dificil sa alegi ceva care sa aiba aceste doua caracteristici chiar si datorita gamei largi de produse, daca incerci oferta noastra.

Fiecare dintre noi cumpara lenjerie …

Cand vine vorba de cumparare, se dovedeste ca alegerea lenjeriei potrivite nu este atat de banala. Viata multora dintre noi a aratat ca alegerea croielii si dimensiunii potrivite nu este cea mai usoara sarcina. In plus, indiferent de compania de la care cumparati lenjerie intima ar trebui sa o masurati de fiecare data. Asta chiar daca sunteti sigur 100% de dimensiunea dvs.

blog_lenjerie_intima

Piata este atat de plina incat puteti gasi „acest ceva” pentru dvs. oriunde in lume. Deci, ce sa cautati atunci cand alegeti lenjerie practica si estetica in acelasi timp? In primul rand, atentie la ceea ce nu ii place corpului tau. Lenjeria perfecta poate ascunde toate defectele, expunand in acelasi timp avantaje feminine. Chilotii sau corsetele prea stranse si un sutien cu cupe prea mari sau aplatizante sunt inestetice. Cand purtati un sutien, nu trebuie sa simtiti disconfort din cauza presiunii si a bretelelor. Daca observi ceva de genul acesta este un semnal de alarma pentru tine. Si asta inseamna ca acest sutien nu este facut pentru tine. In plus, lenjeria nu ar trebui deloc sa creeze dificultati in desfasurarea unor activitati simple in gospodarie. Adica, astfel incat sa va fie afectata coloana de exemplu. Iata de ce este bine ca lenjeria intima sa fie practica si estetica. Ambele carcateristici merg mana in mana cu confortul, asa ca aveti grija intotdeauna.
Uneori merita cu adevarat sa investesti in lenjerie buna, care va arata grozav chiar si dupa spalare, decat in cea mai ieftina, care va scapa rapid si va pierde culoarea.