ciorapi-bumbac-de-iarna
Lenjerie pe bune Blog

De ce iubim ciorapii iarna…

Iubim ciorapii iarna, primavara, vara, toamna. Fiecare anotimp aduce cu el un anume tip de ciorap care trebuie scos din garderoba. Dar cand afara e frig, parca se simte mai mult ca niciodata cat de bine prinde un ciorap calduros, aproape de piele.

Ciorapii grosi de iarna, pe care ii iubim cel mai mult, sunt conceputi pentru a fi purtati de doamne si domnisoare in sezonul rece. Secretul lor este ca au in compozitie bumbac in cea mai mare parte. Aceasta compozitie ofera ciorapilor avantajul de a fi caldurosi, extrem de moi si delicati, Si nu in ultimul rand confortabil de purtat. Din acest motiv ciorapii de iarna sunt irezistibili. Sunt preferatii doamnelor si domnisoarelor.

Iubim ciorapii de calitate

Grosimea lor asigură confort chiar si la temperaturi mai scazute. In același timp, adauga un plus de stil tinutei vestimentare. Bumbacul din care sunt confecționati ciorapii este un material de calitate atent selectionata. Acesta permite pielii sa respire și sa asigure o purtare confortabila, imbracand cu blandete piciorul.
Materialul acestor ciorapi de iarna confera efectul profunzimii si al expresivitatii culorilor.

Elastici si caldurosi

In compozitie intra bumbac majoritar, ceea ce confera suplete, finete, rezistenta la rupere si intemperii. Elastanul, folosit si el, confera libertate de miscare pentru material, flexibilitate, lejeritate la purtare.
Dresurile au clin de bumbac 100% in zona inghinala, iar varfurile sunt intarite.

Sfaturi utile

Recomandari: spalati ciorapii de mana, la o temperatura a apei de maxim 40 grade Celsius, clatiti normal, agatati pentru uscare, nu stoarceti, nu curatati chimic, nu calcati, nu inalbiti,

Pentru ca la Magazinul Doamnelor iubim ciorapii de calitate, va asteptam sa ne treceti pragul. Avem ciorapi superbi pentru toate gusturile.