despre Magazinul Doamnelor

Despre noi

[nm_banner center_content=”” title_color=”#181818″ subtitle_color=”#888888″ image_id=”1968″]

Despre Brand

Despre MAGAZINUL DOAMNELOR, marca inregistrata a SC OAK SYSTEM SRL. Prin punctele de lucru deschise in Ploiesti si cele doua magazine online, va oferim produse de lenjerie intima, dresuri si lenjerie modelatoare apartinand unor marci consacrate, garantie a calitatii si a multumirii clientilor.

Ce sa stiti despre Magazinul Doamnelor

Magazinul nostru va pune la dispozitie, cu responsabilitate, lenjerie modelatoare de calitate, care respecta dorintele clientelor dar si standardele UE. Credem ca seriozitatea, serviciile oferite si promptitudinea ne diferentiaza de concurenta. Va puteti convinge vizitandu-ne in Ploiesti, Strada Erou Calin Catalin 10, sau, la un click distanta, pe www.burtiere.ro, www.magazinuldoamnelor.ro.

MAGAZINUL DOAMNELOR este marca inregistrata a SC OAK SYSTEM SRL.

Burtierele si corsetele modelatoare pe care le gasiti la magazinul online www.burtiere.ro sunt produse de inalta calitate, care pun pe acelasi prim plan feminitatea si micsorarea taliei. Lenjeria intima este realizata cu tehnologie de inalt standard.

Contacteaza-ne

Info despre Magazinul Doamnelor

Telefon: 0723 581 445

[email protected]

Iata unde ne gasiti, in Ploiesti

Despre MAGAZINUL DOAMNELOR: Strada Erou Calin Calin Catalin 10, Bloc K5, parter, Ploiesti

Luni – Vineri 09.00 – 18.30
Sambata 09.00 – 13.00

Ce credem despre lenjeria intima

Se spune ca, la fel ca in cazul imbracamintei de dama, niciodata nu este prea multa lenjerie intima in garderoba unei femei. Fiecare articol isi are rolul lui in functie de ocazie, de uzura sau de cum se vede silueta in oglinda. Uneori, doamnele sau domnisoarele au o dilema in alegerea lenjeriei, deoarece vor sa para fermecatoare, dar in acelasi timp sa se simta confortabil. In aceste cazuri, este nevoie de lenjerie de slabit care subliniaza furmusetea corpului si ascunde excesul de kilograme.
Lenjeria eleganta si moderna este o zona in care bunul gust este lider. In magazinul nostru online veti gasi diferite stiluri si materiale de lenjerie care sa raspunda asteptarilor clientilor exigenti. Achizitionarea de lenjerie din magazinul online va economiseste timp si energie si veti obtine un produs de inalta calitate la un pret rezonabil.