lenjerie-de-noapte-din-bumbac
Lenjerie pe bune Blog

Cu o pijama de bumbac te simti acasa

O pijama de bumbac, se spune, este cel mai des asociata cu actul de a dormi. Pe buna dreptate, unele persoane compara acest gest cu cel femeii care imbraca o rochie draguta pentru a obtine acel spor de incredere pentru o intalnire. Ba chiar cu al soldatului care capata tot curajul din lume atunci cand isi imbraca uniforma. Ca sa nu mergem chiar asa departe, ne putem limita la a spune ca pijamaua stimuleaza creierul sa se pregateasca pentru somn. Imbracarea acestei lenjerii de noapte ne poate ajuta sa ne ghidam creierul spre a adormi.pijama-de-calitate

O pijama de bumbac e un bun somnifer

pijama-ca-un-somnifer-de-bumbacPe piata exista atat de multe tesaturi diferite de pijamale precum bumbacul, matasea etc. Pijamalele din bumbac sunt mai confortabile pentru a dormi noaptea. Bumbacul este o tesatura din material respirabil. Iti ajuta corpul sa se relaxeze si sa fie liber. Acest material permite unei persoane sa adoarma mai repede si sa aiba si un somn de calitate mai buna. Iti ajuta corpul sa aiba un somn mai lung si mai profund. Folosirea tricourilor sintetice si a altor haine pentru somn va poate „sufoca” corpul.

Senzatia de cald si bine…

In lunile de iarna, cel mai bine este sa porti o lenjerie de bumbac, spre deosebire de pantalonii scurti obisnuiti, deoarece iti mentin corpul cald foarte rapid. Purtarea pijamalelor la pat va va ajuta sa preveniti raceala sau gripa, deoarece picioarele sunt complet acoperite si va veti simti mai confortabil si veti evita sa va imbolnaviti.

pijama-de-bumbac-pentru-somn-linistitDe ce ne sunt dragi pijamalele

Purtarea pijamalelor la pat este foarte igienica, dar mai ales confortabila. Ofera acel sentiment de caldura sufleteasca pe care numai casa il poate transmite. Te face, intr-adevar, sa te simti acasa. Iata cateva argumente pentru care merita sa mergeti la Magazinul Doamnelor. Aici puteti sa alegeti o pijama pentru dumneavoastra sau pentru cineva drag. Gasiti camasi de noapte sau pijamale pentru domnisoare, doamne si domni.
– Pijamaua este, mai ales noaptea, o veritabila bariera impotriva frigului;
– Reprezinta o lenjerie confortabila. Puteți purta cele mai comode pijamale fara sa va pese de modul in care arata;
– E cel mai bun aliat atunci cand iti permiti sa ignoti ceasul desteptator și sa stai in pijama toata dimineata sau toata ziua;
– E un ajutor de nadejde la capitolul “Igiena”. Pielea ta se reinnoieste in permanenta, proces care continua in timp ce dormi. Asadar, purtand pijamale, o parte din aceste minuscule reziduuri nocturne raman pe tinuta ta de noapte, nu pe lenjeria de pat. Desigur, este bine si corect daca va spalati regulat pijamalele.
– Pijamaua inseamna uneori si eleganta. Altfel spus, crezi ca poti impresiona pe cineva daca porti peste noapte niste pantaloni scurti de gimnastica vechi si un tricou supradimensionat?